Spullen in ruil voor seks

Spullen in ruil voor seks

Dat er vrouwen zijn die zich laten betalen voor seks, daar sta je vast niet van te kijken. Maar het is ook mogelijk om in natura te betalen voor bepaalde producten. Op deze manier kun je zelfs je hele inboedel bij elkaar verdienen.

Als je weinig geld hebt en een nieuwe bank, tafel of televisie nodig hebt, kun je natuurlijk Marktplaats afspeuren naar leuke producten. Maar je kunt het ook anders aanpakken, namelijk door je lichaam in de strijd te gooien.

In het programma Je zal het maar zijn gaat Sophie Hilbrand op zoek naar mensen met een bijzonder verhaal. Zo ontmoet ze ook Evelien die van seks haar fulltime job heeft gemaakt. Spullen kopen doet ze niet, ze verdient ze bij elkaar met het geven van een pijpbeurt of een uurtje seks. Ze plaatst advertenties en reageert op mannen die hun producten aanbieden op internet. Vervolgens wordt een prijs afgesproken in natura. De mannen komen naar haar huis waar ze de spullen afleveren en in ruil daarvoor worden ze eens goed verwend. De duur hiervan is afhankelijk van de waarde van het product en natuurlijk wordt hier van te voren over onderhandeld.

Een bijzondere manier om je spullen bij elkaar te krijgen, is het zeker. Evelien geeft echter aan het een leuk baantje te vinden en ze zegt zelf ook van de seks te genieten. Ze vindt zichzelf dan ook geen hoer, tenslotte krijgt ze niet betaald voor seks. Toch lijkt deze manier van ruilhandel verdacht veel op prostitutie. Wat ze zoal bij elkaar heeft weten te sparen? Eigenlijk haar hele inboedel en zelfs een nieuw gebit ter waarde van €25.000.

Nieuwsgierig naar het verhaal van Evelien? Ze is te zien in deze aflevering van Je zal het maar zijn.

Fotocredits:
Panorama

Share This

About the author