Soloseks in een relatie?

Soloseks in een relatie?

Soms is het fijn om even wat tijd voor jezelf te hebben en je eigen lichaam te verkennen. Voor de meeste singles is het de normaalste zaak van de wereld, maar wat als je in een relatie zit? Kan soloseks nog wel wanneer je een vriend hebt?

Natuurlijk! Daar is helemaal niets mis mee. Sterker nog, soloseks is goed voor je. Er zijn veel redenen voor te bedenken; je ziet je vriend een tijdje niet, jullie hebben niet dezelfde seksbehoeftes of je wilt gewoon even van je eigen lichaam genieten. Wat de reden ook is, maak vooral wat tijd voor jezelf.

Alleen moet je dat dan ook aan je vriend vertellen? Wanneer je het liever voor jezelf wilt houden, is dat prima. Tenslotte moet je ook in een relatie voldoende ruimte voor jezelf hebben en mag je dus ook best iets geheim houden. Wil je het toch graag met hem delen? Zorg er dan voor dat hij zich niet beledigd voelt. Maak duidelijk dat je tijd met jezelf geen vervanging is van de tijd met hem. Masturbeer je wel omdat jullie seksleven niet aan je verwachtingen voldoet? Dan is het wellicht verstandig om dit met hem te bespreken. Overigens kan het verkennen van je eigen lichaam een positieve invloed hebben op jullie seksleven, zo weet je veel beter wat je wilt in bed.

Fotocredits:
http://tacno.net/uncategorized/otkrivamo-tajne-za-senzacionalni-solo-seks/

Share This

About the author