Slaag jij voor de sekstest van Goedele?

Slaag jij voor de sekstest van Goedele?

Goedele Liekens is inmiddels een echt begrip in Nederland en België. Deze seksuologe heeft ons al heel wat bijgebracht over seks en relaties. In Engeland kunnen ze nog wel een lesje gebruiken, daarom is ze daar nu te zien in een nieuw tv-programma. Maar slaag jij eigenlijk wel voor Goedele´s sekstest? 

In het Britse Sex in Class geeft Goedele les aan de Engelsen over seks. Ze mogen daar namelijk nog wel wat leren over dit onderwerp. In de welbekende zon, zuipen, ziekenhuis vakanties komen Engelse jongeren namelijk niet alleen met verwondingen in het ziekenhuis terecht. Ook kunnen ze na een vakantie regelmatig naar de dokter voor een soa-test.

Goedele Liekens geeft haar leerlingen in het programma een seksexamen om hun kennis te testen. We kunnen natuurlijk heel hard lachen om de antwoorden van de leerlingen of ons bezorgd afvragen hoe het kan dat de kennis over seks zo ontzettend slecht is, maar wat weet jij er zelf eigenlijk van? Doe hier de test die door Goedele is gemaakt. Hoeveel vragen weet jij goed te beantwoorden?

Share This

About the author