Seksvoornemens voor 2015

Seksvoornemens voor 2015

Ja, het nieuwe jaar is begonnen, en ook op seksueel gebied betekent dit dat we wel wat harder ons best kunnen doen. Want ook al ben je best tevreden, in 2015 kan het vast nog net een beetje beter. 

Maak tijd

Waarschijnlijk is één van de redenen waarom je minder seks hebt dan je eigenlijk zou willen dat je te weinig tijd hebt. Maar te weinig tijd, seriously? Heb je écht niet een half uurtje of uurtje over in de week? Een beetje ontspanning kan tenslotte nooit kwaad. Maak dus tijd voor elkaar, al is het maar voor een fijne tongzoen of een kwartiertje knuffelen op de bank.

Voorspel

Voorspel is fijn, het maakt je seksleven een stuk beter. Natuurlijk kun je ´m er meteen insteken, maar de seks is een stuk lekkerder wanneer jullie uitgebreid de tijd nemen voor het voorspel. Dit kan overigens al beginnen met een spannend berichtje terwijl je nog op je werk bent. Maak hem maar gek! Neem thuis uitgebreid de tijd voor elkaar voor jullie echt tot de daad over gaan.

Gebruik je handen

Seks gaat niet alleen om jullie geslachtsdelen, maar eigenlijk vooral om de handen. Want wat kun je daar toch veel fijne dingen mee doen. Gebruik ze over zijn hele lichaam. Pak hem beet, streel hem, zet je nagels in zijn rug en ga met je handen over zijn prachtige buikje heen.

Laat je gaan

Kreun er lekker op los, doe waar je zin in hebt en maak je niet druk over de buren of het bed dat vies wordt. Geluid hoort erbij, hij vindt het alleen maar fijn om jou te horen genieten. En de seks is pas echt goed als je na afloop de slaapkamer schoon moet maken. Kunnen jullie daarna wegkruipen onder heerlijk schone lakens.

Fotocredits:
Beogradnocu

Share This

About the author