Seksverslaafd met Nicolette Kluijver

Seksverslaafd met Nicolette Kluijver

In Nederland zijn er zo´n 300.000 mensen seksverslaafd. Zij zijn zoveel met seks bezig dat dit invloed heeft op hun dagelijkse bezigheden. Nicolette Kluijver volgt drie mannen die in therapie gaan voor hun verslaving. 

Er zijn al veel mensen seksverslaafd in Nederland, maar het worden er alleen maar meer. Met de mogelijkheden van snelle seksdates en een oneindig aanbod aan porno op internet is seks makkelijker dan ooit te bereiken. Sommige mensen raken hieraan verslaafd. Zij hebben het gevoel dat ze meerdere keren per dag moeten masturberen en besteden heel wat tijd aan internet. De impact hiervan kan enorm zijn. Schaamte, onzekerheid en problemen in relaties. Romantische seks met een geliefde verdwijnt en maakt plaats voor anonieme seks met hoeren of andere onbekende vrouwen.

Nicolette Kluijver neemt een kijkje in het leven van drie seksverslaafden. Hoe gaan zij met hun verslaving om? Welke impact heeft het op hun leven? En hoe kunnen ze er weer vanaf komen? Het programma Seksverslaafd was afgelopen donderdag voor het eerst op tv. Op donderdag 30 april en 7 mei zijn de tweede en derde uitzending te zien.

Share This

About the author