Seks op vakantie

Seks op vakantie

Vakantie en seks lijken wel bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lange zwoele zomeravonden, romantiek in de lucht en die heerlijke cocktail aan het strand, opeens lijkt alles zo veel mooier dan in het dagelijks leven. En tja, van dat heerlijke vrije vakantiegevoel word je nou eenmaal sneller opgewonden.

Een derde van de singles onder ons vindt seks echt bij vakantie horen. Een heftige vrijpartij met een knappe Italiaan of passievolle nachten met een Franse vakantieliefde, het kan allemaal. Dat je hem nauwelijks kunt verstaan en je hem na de vakantie waarschijnlijk nooit meer zult zien, neem je maar voor lief. Want hé, het is vakantie, en op vakantie maken we plezier! Maar let op: zon, alcohol en de vrijheid vergroten de kans op het hebben van onveilige seks. Een SOA is niet echt een leuk souvenirtje om mee naar huis te nemen, blijf dus goed opletten!

Maar niet alleen singles komen op vakantie aan hun trekken. Meer dan de helft van de stellen heeft op vakantie namelijk meer seks dan thuis. Of het nou komt door de mooie omgeving, je goede humeur of de luxe hotelkamer, veel stellen genieten op vakantie meer van elkaar dan in het dagelijks leven. Het lijkt misschien wat ver gaan, maar er zijn mensen die speciaal om deze reden op vakantie gaan. Uiteindelijk is het vooral de bedoeling om veel te genieten op vakantie, iedereen doet dit op zijn eigen manier.

Bronnen:
http://www.reisgraag.nl/onderzoek/man-sneller-opgewonden-op-vakantie
http://www.she.be/nl/jij/aid1414847/1-op-3-belgen-gaat-op-vakantie-voor-de-seks.aspx

Foto credits:
Elite Daily

Share This

About the author