Seks na eerste date?

Seks na eerste date?

Als je de wijze raad van je moeder of vriendinnen opvolgt, zul je niet snel na een eerste date al met een man het bed in duiken. Tenslotte zou het dan lijken of je het niet zo serieus neemt en je niet in bent voor een lange relatie. Of toch wel?

Volgens de schrijvers van It’s Okay To Sleep With Him on the First Date: And Every Other Rule of Dating Debunked moeten we nodig af van dit soort vooroordelen. Seks op een eerste date kan namelijk best, als het maar goed voelt. Het kan heerlijk zijn om je door je gevoelens te laten leiden en lekker te doen waar je zin in hebt. Een man zal ook echt niet besluiten geen serieuze relatie met je aan te gaan alleen omdat je op de eerste date je benen al voor hem gespreid hebt.

Maar aan de andere kant heeft wachten ook voordelen. Tenslotte is het niet zo dat je na de eerste keer seks meteen serieus een relatie hebt, dus je zou nog wel eens bedrogen uit kunnen komen als hij toch niet zo geïnteresseerd in je blijkt te zijn als jij dacht. Daar heb je geen last van als je het bed niet met hem gedeeld hebt. Bovendien verhoogt het de spanning en zal het extra fijn zijn als je na een aantal dates dan eindelijk de kleren van elkaars lichaam kunt scheuren.

Het beste is om je gevoel te volgen. Denk je dat het beter is om even te wachten tot je elkaar beter kent? Doe dat dan ook. Maar is er zoveel romantiek en verlangen in de lucht dat je je bijna niet in kunt houden? Geef dan gewoon toe aan je gevoelens.

Bronnen:
Trendystyle
Telegraaf

Fotocredits:
Prevention

Share This

About the author