Seks kost vrouwen zes uur voorbereiding

Seks kost vrouwen zes uur voorbereiding

De eerste keer seks hebben met een man is natuurlijk spannend en daarom wordt er veel aandacht aan besteed. Vrouwen zijn gemiddeld zes uur bezig voor ze voor de eerste keer seks hebben met hun nieuwe liefde. Maar waar besteden ze die tijd dan aan?

Voorbereidingen voor de seks

Seks kost vrouwen heel wat voorbereiding. Ze duiken niet zo maar met een nieuwe liefde het bed in, maar bereiden dit tot in de puntjes voor. Ze laten niets aan het toeval over en willen zo sexy mogelijk overkomen. Maar wat vinden ze dan allemaal zo belangrijk?

Kapper

Het lijkt zinloos om tijd aan je haar te besteden als dit weer door de war gaat zitten in bed, maar toch brengen veel vrouwen eerst een bezoekje aan de kapper. Een perfect kapsel vergroot de kans op een seksueel avontuurtje misschien wel.

Lijnen

Vetrolletjes raak je helaas niet zomaar kwijt, maar toch voelen veel vrouwen zich zekerder wanneer ze een aantal dagen tevoren minder koolhydraten gaan eten en nog even flink sporten.

Nieuw setje

Een nieuw lingeriesetje zorgt voor meer zelfverzekerdheid in bed. Want wie zich goed voelt, ziet er ook goed uit. Veel vrouwen kiezen er daarom voor om een nieuw sexy lingeriesetje uit te kiezen voor hun minnaar.

Ontharen

Waxen, harsen of scheren; als het maar glad is. Haartjes worden zorgvuldig verwijderd en vrouwen steken veel tijd in het glad maken van hun huid.

Bruin kleurtje

Een bruin kleurtje doet vaak ook wonderen voor je lichaam. Daarom is een bezoekje aan de zonnebank of een spray-tan populair.

Manicure en pedicure

En aangezien vrouwen van de details zijn en ze zichzelf perfect willen verzorgen, gaan ze ook voor een manicure en een pedicure. Zo ziet echt alles er keurig verzorgd uit.

Nieuwe kleding

Je lover zou je kleding misschien het liefst zo snel mogelijk van je lijf afscheuren, toch zal hij er eerst even naar moeten kijken. Veel vrouwen kopen namelijk ook nieuwe kleding om er extra goed uit te zien.

Nieuw beddengoed

En tenslotte het beddengoed. Er is geen beter excuus om je slaapkamer een kleine make-over te geven met nieuw beddengoed en wat romantische kaarsjes dan wanneer je verwacht voor het eerst seks te hebben met iemand.

Fotocredits:
Huffingtonpost 

Share This

About the author