Seks gehad met je beste vriend, en nu?

Seks gehad met je beste vriend, en nu?

Jullie zijn al jarenlang vrienden, je weet alles van zijn liefdesleven en jullie delen lief en leed. Maar dan belanden jullie opeens bij elkaar in bed na een avondje stappen. Wat nu? 

Het is nooit bij je opgekomen om je beste vriend op die manier te bekijken, maar toch is daar dan opeens het moment dat je naast hem wakker wordt. Je schrikt, want dit had nooit mogen gebeuren. Je bent bang dat het de vriendschap kapot maakt, daarom vlucht je weg en durf je hem even niet meer te zien. Alleen dat is juist het domste wat je kunt doen.

Het heeft namelijk geen zin om schuldgevoelens te houden en alleen maar bezig te blijven met de vraag hoe je ooit zo stom had kunnen zijn. Vraag je liever af waarom dit nu gebeurd is. Heb je toch meer gevoelens voor hem dan je in eerste instantie dacht? Is er eigenlijk meer liefde dan vriendschap? Of waren het puur de omstandigheden en wil je toch echt een platonische vriendschap behouden.

Natuurlijk is het lastig om elkaar weer onder ogen te komen na zo’n nacht, maar het is ontzettend belangrijk om over jullie gevoelens te praten, anders zal het inderdaad de vriendschap kapot kunnen maken. En als jullie echt zo goed bevriend zijn, moeten jullie hier gewoon over kunnen praten. Je kunt er niets meer aan doen dat het is gebeurd, je kunt nog wel proberen er zo goed mogelijk uit te komen.

Fotocredits:
Huffington post

Share This

About the author