Samen naar de sauna

Samen naar de sauna

Misschien zie je er niet al te charmant uit als je met een knalrode kop zit te zweten in de sauna, maar toch is dit een heerlijk ontspannen dagje weg samen met je grote liefde. De sauna zorgt voor rust en bovendien hebben jullie alle tijd voor elkaar.

In het begin is het misschien een beetje wennen om poedelnaakt rond te lopen en om je heen andere naakte mensen te zien, maar eigenlijk is het alleen maar heel erg ontspannen. Geniet van de bubbelbaden, zwembaden en hete sauna’s of neem een verfrissende duik in het ijskoude dompelbad. Een bezoekje aan de sauna verlaagt je stress en je voelt je weer helemaal opgeknapt. Tijdens het ontspannen door heb je alle tijd voor een goed gesprek of juist die heerlijke stilte. Een dagje sauna is niet alleen heel leuk met vriendinnen, maar zeker ook met je vriend.

In de sauna ga je eerst naar een kleedkamer zodat je je kleren kunt opbergen en in je badjas en slippers naar binnen kunt lopen. Het is de bedoeling dat je alle sauna’s en zwembaden naakt betreedt. Zodra je je over je blote billen angst heen hebt gezet, zul je er zeker van kunnen genieten. Tussen de middag en ’s avonds kun je genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant, waar je wel je badjas aan mag doen. Ook zou je een massage kunnen boeken om nog eens extra tot rust te komen.

In Nederland zijn veel bekende sauna’s zoals Elysium in Bleiswijk (bij Rotterdam in de buurt), De Zwaluwhoeve in Hierden (bij Harderwijk in de buurt) en Thermae 2000 in Valkenburg. Naast deze grote bekende sauna’s zijn er nog heel veel kleinere minstens zo leuke sauna’s te vinden. Kijk maar eens wat er bij jullie in de buurt is.

Het is helemaal leuk als je een dagje sauna cadeau doet aan je vriend. Bestel hiervoor de Bongobon Sauna voor twee. Je kunt met deze bon kiezen uit verschillende sauna’s in heel Nederland en voor slechts €39,90 heb je toegang voor twee personen.

Is naakt rondlopen tussen andere mensen toch niet iets voor jullie? Het is ook mogelijk om een privésauna te boeken voor een paar uurtjes. Dat is natuurlijk helemaal romantisch!

Als je nog een tip hebt voor een romantische sauna, dan horen we dat graag!

Fotocredits:
Recreatief

Share This

About the author