Playboy pussy

Playboy pussy

Een ‘playboy pussy’ is een bekend begrip in Amerika. Veel jonge meiden volgen de schoonheidsidealen van het bekende blad de Playboy en laten zich opereren om een strakke designervagina te krijgen.

In 2006 kwam de documentaire Beperkt Houdbaar van Sunny Bergman uit. Deze documentaire maakt duidelijk dat plastische chirurgie toen al ontzettend populair was, met name in Amerika. Jonge meiden deden er alles aan om hun uiterlijk aan te passen aan het schoonheidsideaal dat zij in hun hoofd hadden. Misschien een schoonheidsideaal dat niet zo realistisch is, aangezien ze dit beeld alleen uit de bladen halen. Ze betalen vrijwillig duizenden dollars om onder het mes te mogen, alles om die perfecte pornopoes te krijgen waar ze al jaren van droomden.

Maar wat is er mis met een normale  natuurlijke vagina? Veel vrouwen voelen zich onzeker omdat hun binnenste schaamlippen buiten hun buitenste schaamlippen uitkomen. Om dit te verhelpen en de boel strak te trekken wordt een stuk van de binnenste schaamlippen afgesneden.

Sommige vrouwen hebben daadwerkelijk veel last van de grootte van hun binnenste schaamlippen. Doordat ze zo groot zijn, kunnen ze pijn veroorzaken, bijvoorbeeld tijdens het fietsen. Maar een groot deel van de vrouwen die deze chirurgische ingreep laat doen, doet dit alleen omdat ze onzeker zijn over hun uiterlijk. Helaas helpen de operaties meestal weinig, omdat deze vrouwen steeds weer iets anders aan hun lichaam ontdekken wat nog niet mooi genoeg is. Door de hoge kosten van de operatie zijn er ook veel illegale klinieken te vinden die een playboy pussy voor weinig geld aanbieden. Hier zitten echter grote risico’s aan vast.

Of een operatie je seksleven ook beïnvloedt, is moeilijk te zeggen. Het kan zijn dat je je zekerder voelt en hierdoor meer durft in bed. Het is echter niet zo dat seks er per definitie lekkerder op wordt. Bovendien is de kans altijd aanwezig dat je vagina beschadigd raakt. Het is ontzettend jammer dat zo veel vrouwen zo onzeker zijn over hun geslachtsdeel. Dat dachten de makers van Het Poezenboek ook. Op deze site zijn foto’s te zien van verschillende natuurlijke vagina’s van een groot aantal vrouwen. Niet perfect, niet altijd strak, maar wel de realiteit!

Bronnen:
Kennislink

Foto credits:
Holland Doc

Share This

About the author