Piemelpraat

Piemelpraat

Piemels; we kunnen het er uren over hebben. Want over dit bijzondere stukje lichaam bestaan ontzettend veel feitjes en nog veel meer mythes. Wist je dit ook al over het mannelijke geslachtsdeel?

Erectie in slaap

Het kan natuurlijk zijn dat je vriend droomt over jouw prachtige naakte lichaam, maar de kans is klein dat dat de reden is dat hij een stijve krijgt tijdens zijn slaap. Gemiddeld krijgt een man namelijk zo’n vijf erecties per nacht die ongeveer twintig tot dertig minuten aanhouden. Het heeft niks met opwinding te maken. Dit geldt overigens ook voor de ochtenderectie. Wellicht heeft je vent ontzettend veel zin in een potje ochtendseks, maar dat is niet de reden dat zijn jongeheer overeind staat. Hij kan er niks aan doen, deze erectie ontstaat spontaan.

Gebroken penis

De vraag of je een penis nou wel of niet kunt breken, wordt vaak gesteld. Want in een penis zitten toch helemaal geen botten? Nee, inderdaad. Toch kun je hem wel degelijk breken. Je hoort dit aan het geluid en daarna zal het niet lang duren voor hij bont en blauw en zeer pijnlijk wordt. Dus doe voorzichtig tijdens de seks. Te hard stoten of te wilde bewegingen kunnen namelijk nare gevolgen hebben.

Alcohol

Misschien is je vent ervan overtuigd dat hij nog prima kan presteren in bed na de nodige glaasjes alcohol. Dat kan hij dus niet. Wellicht gaat zijn zelfvertrouwen omhoog door de alcohol, maar zijn penis zal alleen maar naar beneden gaan staan. Na ongeveer vier drankjes kan hij al moeite hebben om te presteren in bed. Ook de smaak van sperma wordt niet beter door het gebruik van alcohol.

Grote voeten?

Er wordt wel eens gezegd dat de afmetingen van de voeten, handen of neus iets zouden zeggen over de afmeting van de penis. Een leuk fabeltje, maar helaas kun je zo niet van te voren zien of jouw potentiële lover groot geschapen is. Wel is het zo dat mannen met een maatje meer een kortere penis hebben, omdat hij deels in het vet verdwijnt. Zodra ze afvallen wordt hij vanzelf weer groter.

Mannen faken

Ja echt! Niet alleen vrouwen kunnen faken, mannen doen het net zo goed! Denk je dat dat onmogelijk is? Think again! Gewoon een condoom om doen, flink kreunen en op en neer bewegen, dan heeft de vrouw niets door.

Bronnen:
Gezondheidsnet
Plazilla

Fotocredits:
Amongman

Fotocredits:

Share This

About the author