Parfum en verleiding

Parfum en verleiding

Als je een leuke date hebt, zul je er natuurlijk alles aan doen om lekker te ruiken. Je gebruikt een goede deodorant en spuit wat van je favoriete parfum op. Maar waar moet je op letten als je kiest voor een bepaalde geur?

Kies de juiste geur

Er zijn verschillende geuren die lekker ruiken, maar bedenk je wel dat een geur moet passen bij de situatie. Op een warme zomerse dag kun je het beste een frisse geur dragen, ’s avonds kun je voor een zoetere zwoele geur kunnen gaan. Spuit nooit teveel op. Smaken verschillen en dat geldt ook voor geuren. Het kan zijn dat een ander jouw luchtje helemaal niet zo lekker vindt en dan is het niet prettig als je een hele wolk parfum om je heen hebt hangen. Bovendien raak je zelf snel gewend aan het geurtje waardoor je het na een tijdje niet meer ruikt. Anderen ruiken het dan nog wel, dus het is niet nodig om meteen bij te spuiten.

Populaire geur

Er zijn altijd populaire geuren die door veel vrouwen op dat moment worden gedragen. Dit betekent meestal dat het lekkere geuren zijn, maar het nadeel is dat jij niet de enige bent die zo lekker ruikt. Natuurlijk heb je kans dat je date de geur nog niet kent en positief verrast is, maar het kan ook zijn dat het geurtje hem bekend voor komt. Je wilt toch niet het risico lopen dat jouw geur hem aan zijn ex doet denken. Kies dus liever voor een meer unieke geur.

Koppel aan situatie

Een geur wordt door je hersenen aan een bepaalde situatie gekoppeld. Je kunt er voor kiezen altijd hetzelfde parfum te dragen, maar je zou het ook voor speciale gelegenheden kunnen gebruiken. Spuit bijvoorbeeld een beetje van je favoriete luchtje op voor jullie het bed in duiken. Als je dit een aantal keer doet, zal je lover de geur aan seks koppelen en dus al opgewonden raken zodra hij het geurtje ruikt.

Tips

Dan nog wat tips voor lekkere geurtjes van dit moment:

Parfum cool water

Davidoff Cool Water

Een frisse sportieve geur, heel geschikt voor warme dagen.

Parfum j'adore

Dior J’adore

J’adore is een sensuele geur met een luxe uitstraling.

Parfum Light Blue

Dolce & Gabbana Light Blue

Ook dit is een frisse sprankelende geur.

Parfum Nina

Nina Ricci Nina

Nina is een wat zoetere geur geschikt voor een romantisch avondje.

Fotocredits:
LVMH
Douglas

Share This

About the author