Opeens single en dan op vakantie?

Opeens single en dan op vakantie?

Je bent na een lange tijd in een relatie gezeten te hebben opeens single. Dat is sowieso even wennen, maar de vakantie is helemaal moeilijk. Want waar al je vriendinnen al plannen maken voor een romantische vakantie met hun geliefde, heb jij geen idee wat je moet gaan doen. 

Wanneer je opeens geen deel van een stelletje meer bent, moet je op zoek gaan naar andere manieren. Misschien zijn er vriendinnen waar je mee op vakantie kunt, maar ook als er niemand met je mee kan, kun je zelf nog steeds op vakantie gaan. Het is jammer als je om die reden de hele zomer thuis moet zitten.

Wat je dan kunt doen? Alleen op vakantie! Het is misschien eng als je het niet gewend bent, maar het kan een fantastische ervaring zijn. Lijkt het je niks om echt alleen op reis te gaan? Misschien is een groepsreis of een speciale singlesreis dan een idee. Zo leer je meteen een heleboel nieuwe mensen kennen.

Als je echt alleen op reis gaat, kun je natuurlijk ook in het buitenland op zoek gaan naar leuke mensen. In hostels zijn heel wat mensen te vinden die net als jij alleen op avontuur zijn gegaan. Maar misschien vind je het juist ook wel lekker om even geen mensen om je heen te hebben.

Het grote voordeel aan alleen op vakantie gaan is dat je alles kunt doen wat jij leuk vind. Heb je daar in ieder geval geen ruzie over!

Fotocredits:
Trendy Style

Share This

About the author