Op zoek naar een leuke man? Niet in Utrecht!

Op zoek naar een leuke man? Niet in Utrecht!

Alle single ladies opgelet: in Utrecht kun je beter niet zijn als je op zoek bent naar een leuke man. Deze gezellige studentenstad kent een overschot aan jonge vrouwen, waardoor mannen het voor het uitzoeken hebben. Resultaat: Mannen gedragen zich onbeschoft omdat ze denken alles te kunnen maken.

Als we even heel eerlijk zijn, moeten we toch toegeven dat vrouwen het niet zo verkeerd hebben. Eigenlijk gaan we er stiekem een beetje vanuit dat mannen wel moeite voor ons zullen doen en ze op ons jagen in plaats van andersom. In Utrecht kun je als vrouw met deze houding gedesillusioneerd achterblijven, hier werkt het namelijk net even anders.

Op een zomerse dag vallen de verschillen in het aantal mannen en vrouwen op de Utrechtse terrassen meteen op. Overal zie je groepen jonge vrouwen en de mannen zijn schaars. In de cijfers van de Universiteit Utrecht is dit terug te zien, ongeveer zestig procent van de studenten is vrouw.

Een aantal mannen heeft goed door dat ze een bevoorrechte positie hebben en maakt hier slim gebruik van. Het gevolg is een arrogante houding en gefrustreerde vrouwen. Want wie haar prins op het witte paard wil vinden, komt bedrogen uit. Sommige mannen zijn namelijk alleen uit op een leuk avondje en gaan daarna weer snel door naar de volgende mooie meid.

Maar, toegegeven, vrouwen kunnen ook flink bitchy overkomen zo nu en dan, zeker als zij het voor het kiezen hebben. Dus als we allemaal onze arrogante houding laten varen, zal er misschien heel wat meer romantiek in de lucht hangen.

Bronnen:
DUB UU

Fotocredits:
Elite Daily

Share This

About the author