Once you go black…

Once you go black…

Wat is dat toch met donkere mannen en seks? Ze zouden een enorm geslacht hebben en ontzettend goed zijn in bed. Niet voor niks wordt gezegd: once you go black, you’ll never go back. Maar presteren de donkere mannen echt zoveel beter dan hun blanke concurrentie?

Grootte

Ten eerste wordt gezegd dat donkere mannen een grotere penis hebben dan onze eigen Nederlandse mannen. Als we naar de statistieken kijken, blijkt dit wel te kloppen. De grootste piemels ter wereld zijn te vinden in Afrika. Ook in Zuid-Amerika zijn ze gemiddeld wat groter dan in Nederland. Het lijkt dus zo te zijn dat donkere mannen gemiddeld groter geschapen zijn. Daarnaast komt een donkere penis ook gewoon wat indrukwekkender over dan een wit exemplaar.

Lichaam

Maar niet alleen zijn penis is indrukwekkend, een donkere man ziet er sowieso interessant uit. Zijn donkere kleurtje, grote lichaam en gespierde armen zorgen bij veel vrouwen voor kriebels. Vooral blanke vrouwen vinden het maar wat spannend om met zo’n mooi lichaam het bed te delen.

Betrokken minnaar

Daarnaast zouden donkere mannen geïnteresseerde en betrokken minnaars zijn. Ze hebben niet alleen oog voor de lichamelijke behoeftes van vrouwen, maar ook voor het psychische gedeelte.

Ritme

In bed wordt natuurlijk veel bewogen en dus zou het ook nog iets met het ritme van mannen te maken kunnen hebben. Tenslotte hebben donkere mannen een veel beter gevoel voor ritme dan blanke mannen.

In je hoofd

Het grootste deel van de ervaring tijdens de seks heeft echter niks te maken met grootte of bewegingen, maar zit in je hoofd. Sommige vrouwen hebben voor zichzelf besloten dat ze het lekkerder vinden met een donkere man en zullen dan ook niet snel meer seks met een blanke man proberen. Ze raken opgewonden van het idee of door de uitstraling van de donkere mannen. Dit heeft dus niks met de daadwerkelijke prestaties tussen de lakens te maken.

Maar of er nou echt iets is als een bepaald volk of een bepaalde huidskleur die aangeeft hoe goed mannen in bed zijn? Ik betwijfel het. Seks is namelijk niet alleen lichamelijk, het is de hele ervaring. Als je tot over je oren verliefd bent op iemand, kan dit al zoveel doen. Dus zijn donkere mannen echt beter in bed? Veel vrouwen zullen het misschien beamen, maar het blijft een persoonlijke voorkeur.

Fotocredits:
Jamaican Rastafarian Love

Share This

About the author