Nog verliefder na de eerste vakantie samen

Nog verliefder na de eerste vakantie samen

Een eerste vakantie samen is een spannend moment in iedere relatie. Want in het dagelijks leven kan alles op rolletjes lopen, op vakantie kan dat wel eens anders gaan als jullie 24/7 op elkaars lip zitten. Het blijkt echter dat veel stellen nog veel verliefder worden tijdens hun eerste vakantie samen. 

Heerlijk relaxen op het strand, gezellig samen cocktails drinken en alle tijd voor elkaar; vakantie doet veel goed voor je relatie. Het is misschien spannend om met je nieuwe liefde op reis te gaan, maar in een onderzoek van Relatieplanet.nl onder 4000 Nederlanders gaven de participanten massaal aan hier nog verliefder van te worden dan ze al waren.

Wel vinden veel mensen het verstandig om de eerste vakantie in eigen land door te brengen. Scheelt weer een lange en wellicht wat awkward terugreis wanneer het toch mis gaat tussen jullie. Naast een vakantie in Nederland zijn ook stedentrips en vliegvakanties populair. Samen naar de camping of op een georganiseerde reis is een stuk minder geliefd onder kersverse stelletjes.

Fotocredits:
AmongMen

Share This

About the author