Neem tijd voor voorspel!

Neem tijd voor voorspel!

Weet je nog hoe spannend het aan het begin van jullie relatie was om heel voorzichtig elkaars lichaam te ontdekken? Nu jullie al langer samen zijn, nemen jullie waarschijnlijk minder tijd voor het voorspel en gaan jullie direct over tot seks. Jammer, want voorspel is nou juist zo fijn! 

Een aantal jaar geleden genoten jullie nog stapje voor stapje van alle seksuele aanrakingen, tegenwoordig draait het vooral om de seks zelf. Probeer daarom eens opnieuw tijd te nemen voor elkaars lichaam. Begin met zoenen en bouw het langzaam op.

De intieme zoen

Een hele intieme (tong)zoen kan zoveel doen voor je relatie. Zoen hem passievol op zijn mond wanneer jullie samen wat drinken in de kroeg of als jullie op weg zijn naar een restaurant. Alleen hierdoor al zul je de spanning opvoeren en hem laten verlangen naar meer.

Handen

Als jullie wat meer privacy hebben, kun je vervolgens overgaan op het voelen en strelen met je handen. Verken zijn hele lichaam en ga voorzichtig met je handen in zijn broek. Als jullie het helemaal spannend willen maken, kun je natuurlijk ook al voorzichtig aan elkaar zitten terwijl jullie nog samen in een restaurant of op het terras zitten. Zoek een plaats in een onopvallend hoekje en probeer elkaar aan te raken zonder gezien te worden. Voel je weer even een puber en raak opgewonden zonder elkaar heel veel aan te kunnen raken. Kleine bewegingen kunnen al genoeg zijn.

Mond

Zijn jullie dan eindelijk echt helemaal samen, maak dan ook gebruik van je mond. Neem de tijd om hem oraal te verwennen. Bouw het rustig op door hem kusjes te geven over zijn hele lichaam en steeds meer af te zakken.

Seks

Als het goed is hebben jullie veel tijd besteed aan het voorspel en is daarom de seks nog veel fijner dan wanneer jullie meteen all the way zouden gaan. Uit onderzoek blijkt dan ook dat heel wat stellen graag meer tijd zouden besteden aan voorspel. Wat zullen jullie genieten van de seks na al die opgebouwde spanning!

Fotocredits:
Nieuwsblad

Share This

About the author