Nederlanders houden van seksspeeltjes

Nederlanders houden van seksspeeltjes

Pabo en Christine le Duc deden een groot onderzoek naar de seksbehoeftes van Nederlanders boven de 18 jaar. Wat blijkt? Nederlanders houden van seksspeeltjes!

Seksspeeltjes worden niet alleen binnen een relatie gebruikt, maar ook tijdens het masturberen. Van de Nederlandse singles masturbeert 92%. Opvallend is dat ook meer dan 80% van de Nederlanders met een relatie dit doet. En meer dan de helft van deze mensen gebruikt een hulpmiddel of seksspeeltje om tot het hoogtepunt te komen.

Penny Worth RabbitWelke seksspeeltjes we het liefst in bed gebruiken? Handboeien blijken het meest populair bij veel mensen. Zeker sinds het succes van Vijtig Tinten Grijs is dit seksspeeltje niet aan te slepen. Daarnaast geven Nederlanders 6 miljoen euro uit aan vibrators. Penny Worth Rabbit wordt het best verkocht. Deze paarse vibrator heeft alles in huis voor een complete verwennerij!

De vraag is natuurlijk of seksspeeltjes je seksleven daadwerkelijk verbeteren. Driekwart van de ondervraagden met een relatie denkt dat het wel degelijk een positieve invloed heeft op het seksleven van hen en hun partner. Er mag dan ook best wat geld tegenaan gesmeten worden. 65% geeft meer dan 50 euro per jaar uit aan sexy lingerie en 60% geeft dit geld jaarlijks uit aan speeltjes.

Ook blijkt dat wij best open staan voor het geven van erotische cadeautjes. Deze cadeaus geven mensen niet alleen aan hun partner, maar ook aan vrienden of vriendinnen. Natuurlijk kan je niet altijd goed inschatten wat voor erotisch cadeau iemand graag wil hebben, daarom zou een groot deel van de ondervraagden het handig vinden om een cadeaubon voor verleidelijke artikelen cadeau te kunnen geven. Met dit cadeau zit je trouwens (bijna) altijd goed, want 83% geeft aan het leuk te vinden om zo’n cadeaubon te krijgen.

Natuurlijk is er wat gedaan met deze uitkomsten. Het resultaat is de Verleidingsbon, een cadeaubon met een variabele waarde van 5 tot 150 euro die te besteden is bij Pabo of Christine le Duc. Het perfecte cadeau voor de zelfbewuste vrouw! Voor meer informatie en het bestellen van de bon kun je terecht op deze site.

Bronnen:
Het Grote Verleidingsonderzoek Pabo en Christine le Duc

Foto credits:
Nieuwsblad
Pabo

Share This

About the author