Minnaressen meer verwend voor Valentijn

Minnaressen meer verwend voor Valentijn

Gister was het Minnaressendag, de dag dat minnaressen eens lekker in het zonnetje gezet kunnen worden. Tenslotte moeten mannen op Valentijn zelf al hun vrouw plezieren en zo hebben ze ook tijd om een romantische dag met hun minnares door te brengen. 

Het blijkt zo te zijn dat die minnares meer verwend wordt met spannende cadeaus. Over het algemeen geven mannen hun vrouw traditionele cadeaus zoals een bos bloemen, een etentje of chocola.

Uit onderzoek van overspelsite Victoria Milan blijkt dat mannen wat meer geld en creativiteit steken in het kopen van een Valentijnscadeau voor hun minnares. Daar kopen ze namelijk het liefst een seksspeeltje voor, gevolgd door een dure fles champagne en een sexy lingeriesetje.

Voor alle mannen die vandaag nog een cadeautje moeten kopen voor hun vrouw; misschien is het leuk om met iets origineels aan te komen zetten. En als je besluit voor een spannend setje te gaan (wellicht is ze helemaal in de ban van Fifty Shades), zorg dan wel dat je zeker bent over haar maten. Niets zo vervelend als een veel te grote bh of een slipje dat je niet over je heupen krijgt!

Fotocredits:
Ohja? Joh!

Share This

About the author