Minnares tijdens kerstdagen op tweede plaats

Minnares tijdens kerstdagen op tweede plaats

Het grootste deel van de mannen met een minnares is tijdens de kerstdagen wel trouw aan zijn eigen vrouw. Kerst is tenslotte een familiefeest en deze gezellige dagen brengt hij dan ook het liefst met hun eigen familie door. Zijn minnares komt hierdoor tijdelijk op de tweede plaats te staan.

Door alle gezelligheid rond kerst vinden mannen hun eigen vrouw vaak opeens een stuk aantrekkelijker. Bovendien willen ze tijdens de feestdagen graag thuis zijn met familie en vrienden. Een bezoekje aan hun minnares zit er dan ook niet in. Ook op een cadeau hoef je niet te rekenen als je een bezette man aan de haak hebt geslagen. Tweederde van de mannen koopt alleen iets leuks voor zijn vrouw.

Opvallend is dat vrouwen juist weer wel tijd vrij maken voor hun minnaar tijdens de feestdagen. Ze gaan graag even bij hem langs. Sommige vrouwelijke vreemdgangers kopen ook een lekker luchtje, een romantisch etentje of leuke kleding voor hun minnaar.

Dat mannen hun minnares tijdens de feestdagen een beetje verwaarlozen, wil niet zeggen dat ze opeens weer trouw worden aan hun eigen partner. In het nieuwe jaar is het grootste deel van hen namelijk van plan hun affaire nieuw leven in te blazen.

Fotocredits:
She Knows

Share This

About the author