Millennials tevreden met seksleven

Millennials tevreden met seksleven

Behoor jij tot de millennials? Dit is een generatie die ook wel bekend staat als Generatie Y. Hiermee worden de mensen bedoeld die grofweg geboren zijn in de periode 1982-2001. Hoe denken deze millennials over hun seksleven?

Condoommerk SKYN vond deze vraag interessant genoeg om te onderzoeken. Daarom stelden ze vragen aan 5.000 mannen en vrouwen tussen de 18 en 34 jaar. Hieruit kwamen wat interessante uitkomsten.

Hoeveelheid seks

Zo blijkt bijvoorbeeld dat acht op de tien millennials tevreden is met zijn of haar seksleven. Dat is een flink aantal! Ze hebben dan ook niets te klagen, want 70% doet het tenminste één keer per week en 40% zelfs meerdere keren. Daarbij heeft 97% van de mannen minimaal één keer een orgasme en haalt 89% van de vrouwen het hoogtepunt tijdens de seks.

Internet en seks

Dat millennials de temperaturen ook via internet hoog op kunnen laten lopen, blijkt zeker uit dit onderzoek. Meer dan de helft maakt wel eens gebruik van sexting. Bijna de helft van de ondervraagde personen heeft wel eens naaktfoto´s van zichzelf gestuurd. Ongeveer een kwart maakt hierbij gebruik van Snapchat.

Datingwebsites blijken ook nog steeds populair, ongeveer een kwart staat hier ingeschreven. Meer dan de helft van de millennials heeft wel eens het bed gedeeld met iemand die ze online ontmoet hebben.

Wat voor seks?

En van wat voor seks kunnen millennials dan het meest genieten? Vooral doggystyle, de missionaris en de cowgirl blijken populair. Sommige millennials kunnen rollenspel in bed ook wel waarderen. Daarbij zijn een vreemde, een stripper of een schoolmeisje het meest geliefd. Overigens vindt lang niet alle seks in de slaapkamer plaats. De auto, de douche en de woonkamer worden ook geschikt bevonden. Iets minder populair, maar wel heel erg spannend, zijn het strand, een publiekelijke plek en het washok.

Millennials in een infographic

Wil je alle resultaten overzichtelijk bij elkaar zien? SKYN heeft een infographic voor je gemaakt van hun onderzoeksresultaten:

Skyn_InfoGraphic_1_r2.1

Share This

About the author