Michiel Huisman als sekssymbool

Michiel Huisman als sekssymbool

Ken je de knappe acteur Michiel Huisman? Sinds zijn rol in de populaire televisieserie Game of Thrones is hij ook internationaal bekend. Niet zo gek, want met zijn stoere uitstraling valt hij erg op bij de vrouwen. Hij wordt dan ook gezien als sekssymbool. 

Michiel Huisman kreeg als Nederlandse acteur een rol in de Amerikaanse serie Game of Thrones, net als zijn collega Carice van Houten. In seizoen 4 maakte hij zijn debuut als Daario Naharis, een bondgenoot van Daenerys. Ook in het vijfde seizoen schijnt hij een vaste rol te gaan vervullen.

Dankzij zijn looks is hij internationaal opgemerkt door veel vrouwen. Hij staat dan ook als eerste man op de Nederlandse cover van Vogue, want wat zijn we trots op hem! Dit is overigens niet het eerste modellenwerk dat hij doet, hij heeft ook voor Chanel gewerkt.

Michiel Huisman wordt naast acteur dan ook vooral als sekssymbool gezien. Nog even wachten voor we weer kwijlend voor de televisie kunnen zitten, het vijfde seizoen van Game of Thrones zal op 12 april weer beginnen.

Fotocredits:
Daily Mail

Share This

About the author