Heb jij indirect seks gehad?

Heb jij indirect seks gehad?

Misschien denk je dat het aantal bedpartners dat je hebt gehad een keurig aantal is. Je kunt inderdaad slechts met een aantal mensen directe seks hebben gehad, maar indirect heb je met veel meer mensen het bed gedeeld. Hoeveel? Dat kun je nu uitrekenen! 

Indirect seks hebben

Indirect seks hebben? Als je geen wild seksleven hebt, denk je misschien dat dit voor jou niet geldt. Maar is dat wel echt zo? Heb je niet eigenlijk met veel meer mensen indirecte seks gehad dan je in eerste instantie denkt?

Calculator

Er is een leuke calculator gemaakt om uit te rekenen met hoeveel mensen jij indirect seks hebt gehad. Want jouw sekspartners hebben ook allemaal een aantal sekspartners gehad en die hebben ook weer met andere mensen seks gehad. Wanneer je dit allemaal na gaat trekken, blijk je opeens een schrikbarend hoog aantal mensen indirect in je bed te hebben gehad.

Benieuwd naar jouw aantal? Je berekent het hier. Je doet dit aan de hand van het geslacht en de leeftijd van jouw sekspartners. Deze site is overigens niet bedoeld als wetenschappelijke berekening, maar meer als hulpmiddel om mensen bewust te maken van de gevaren van seks. Want als je met zo veel mensen indirect seks hebt, kun je je maar beter goed beschermen.

Wat is jouw aantal?

En? Geschrokken van jouw aantal? Echt veel kwaad kan het niet als je met veel mensen indirect seks hebt gehad, mits je het altijd veilig hebt gedaan. Het idee is misschien een beetje gek, maar je hebt natuurlijk alleen met je partner (en eerdere sekspartners) daadwerkelijk in bed gelegen. Het is vooral belangrijk dat je je realiseert dat de ziektes die al deze andere mensen met zich bijdragen wel degelijk bij jou in bed terecht kunnen komen. De pil beschermt hier niet tegen, gebruik dus altijd een condoom.

Share This

About the author