Met een food buddy uit eten

Met een food buddy uit eten

Ben je single, maar heb je wel zin om uit eten te gaan? Of ben je op zakenreis en ben je gedwongen alleen een hapje te gaan eten? Maar lijkt het je vreselijk? Voor alle mensen die hier niet van houden, is er een goede oplossing bedacht. Een food buddy! 

Food buddy?

Een food buddy? Wat is dat dan precies? Nou, het principe is simpel. Stel je bent op reis en je wilt ´s avonds uit eten. Je hebt niemand om met je mee te gaan, maar je krijgt al kriebels bij het idee dat je helemaal alleen in zo´n restaurant zit. Dan maar liever roomservice. Of toch niet? Met een food buddy wordt het misschien wel een stuk gezelliger dan je in eerste instantie denkt. Je bent in ieder geval niet meer zo alleen!

Mine Companion is namelijk een Belgisch initiatief die het mogelijk maakt om samen met iemand anders ergens wat te gaan eten wanneer je alleen bent. Geen date, wel goed gezelschap tijdens de maaltijd. Zo kun je een gezellig gesprek aangaan tijdens de maaltijd en hoef je niet ongemakkelijk op je telefoon te turen omdat je je zo alleen voelt.

Wat zijn je verwachtingen?

Op de site kun je van te voren aangeven wat je bedoeling is van het etentje. Wil je een vriendschap, een business partner, een relatie of ga je voor friends with benefits? Wel zo fijn als dat vooraf duidelijk is natuurlijk! Je kunt ook aangeven of je verlegen bent, of juist gemakkelijk een gesprek begint. Je levensmotto, interesses en favoriete eten geven nog wat meer informatie. Wanneer je jouw profiel hebt ingevuld, is het zoeken naar de juiste partner om met jou uit eten te gaan. Misschien wordt het wel een hele leuke avond! Valt het toch tegen? Helaas, maar dan heb je in ieder geval lekker kunnen eten.

Share This

About the author