Mei is de Nationale Masturbatie Maand

Mei is de Nationale Masturbatie Maand

Het is mei en dat betekent dat het de Nationale Masturbatie Maand is. Volgens de Amerikaanse organisatoren van deze maand heerst er nog steeds te veel een taboe op zelfbevrediging. Vooral vrouwen lijken zich er voor te schamen. 

En dat is natuurlijk nergens voor nodig, want masturberen is juist heel goed voor je. Dit zijn namelijk een aantal voordelen van zelfbevrediging:

  • Het krijgen van een orgasme zorgt voor een langdurig fijn gevoel. Je wordt er blij van en voelt je een tijdje high. Dit komt door de extra hoeveelheid dopamine, endorfine en oxytocine die je lichaam aanmaakt.
  • Als je zelf niet weet wat je lekker vindt, hoe moet je partner het dan weten? Juist, masturberen heeft ook een positief gevolg voor de rest van je seksleven. Want als jij je gevoelige plekjes hebt gevonden, kun je je partner ook beter aanwijzingen geven.
  • Het hebben van seks zorgt voor meer zin in seks. Als er een tijdje geen activiteiten tussen de lakens hebben plaatsgevonden, kun je altijd nog met jezelf bezig gaan. Hierdoor blijf je zin houden in seksuele activiteiten.
  • Wanneer je masturbeert, voel je je meer sexy. Dit straal je uit en hierdoor is de kans dat je met een man in bed belandt ook weer groter.

 

Dus dames, zet die schaamte aan de kant, dat is nergens voor nodig! Geniet (zeker deze maand, maar ook de rest van het jaar) gewoon lekker van jezelf.

Fotocredits:
Vriendinnen Online

Share This

About the author