Meer seks op vakantie

Meer seks op vakantie

Heel wat Nederlanders hebben meer seks wanneer ze op vakantie zijn. Dit zijn niet alleen singles die op zoek gaan naar een avontuurtje in het buitenland, maar vooral stellen die vaker tussen de lakens duiken in een andere omgeving. 

Uit onderzoek blijkt dat 74% van de Nederlanders vaker seks heeft wanneer ze op vakantie zijn. En dat is natuurlijk ook niet zo gek. Op vakantie heb je (als het goed is) geen stress en veel tijd voor elkaar. Het (vaak) mooie weer en de fijne sfeer hebben ook een positieve invloed. Wanneer je ´s avonds met een wijntje op het terras zit, kan de spanning wel eens wat hoger oplopen.

Vooral in een caravan wordt heel wat gesport tussen de lakens. Van de mensen die hier in overnachten, geeft 90% aan meer seks te hebben dan thuis. Maar ook in een appartement of een hotel bedrijven meer stellen de liefde.

Overigens is er wel een verschil tussen gezinnen met kinderen en stellen zonder kinderen. Wanneer het hele gezin er op uit gaat, heeft een groot deel van de ouders juist minder seks dan thuis. Logisch, want de privacy in zo´n caravan of vakantiehuisje is dan natuurlijk ver te zoeken. Voor een goed seksleven is het dus aan te raden om ieder jaar ook even samen weg te gaan, al is het maar een weekendje in een hotel!

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author