Me time in een relatie

Me time in een relatie

Zeker als je net een relatie hebt, wil je misschien wel het liefst alles samen doen. Toch is het juist dan ook belangrijk om zo nu en dan tijd te nemen voor jezelf. Dit geeft jou rust, maar heeft ook een positieve invloed op je relatie en jullie seksleven. Voldoende me time is van groot belang voor een goede relatie. 

Me time

Als de vlinders door je buik heen vliegen, wil je niets liever dan bij hem zijn. De hele dag, als het even kan. Niet zo gek, want jullie hebben het ontzettend leuk samen. Vergeet alleen geen tijd te nemen voor jezelf. Gun jezelf wat rust, zodat je nog meer uit jullie relatie kunt halen. Zo zul je zien dat de moment dat jullie samen zijn nog veel specialer worden.

Beauty

Ga bijvoorbeeld één keer in de week in bad en verwen jezelf eens lekker. Koop een fijne badschuim en ga aan de slag met je scrubgel en scheermesje, zodat je je op en top vrouwelijk voelt. Als jij je mooi voelt, straal je dat ook uit en daar heeft je vriend natuurlijk ook profijt van!

Masturberen

Je zult misschien geen sekstekort hebben, maar toch is het in een relatie ook goed om zo nu en dan met jezelf aan de slag te gaan. Want wanneer je je eigen lichaam goed kent, kun je je grote liefde beter begeleiden in bed. Masturberen is dan ook echt geen schande, het is juist heel goed. Uiteindelijk zal het juist een positieve invloed hebben op jullie seksleven.

Energie

Me time is belangrijker dan je misschien denkt. Het zorgt er voor dat je even helemaal tot rust kunt komen. Voldoende tijd voor jezelf geeft je een flinke dosis energie, die je vervolgens weer in je relatie kunt stoppen. Me time is dan ook niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je relatie.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author