Massale ontmaagdingen op Russ feesten in Noorwegen

Massale ontmaagdingen op Russ feesten in Noorwegen

De Russ feesten in Noorwegen zijn een oude traditie. Jongeren sluiten in deze drie weken voor de eindexamens hun tijd op de middelbare school af. In gigantische bussen feesten en drinken ze nachten achter elkaar. Het resultaat is een groot neukfestijn met massale ontmaagdingen.

De meeste leerlingen zijn 18 jaar tijdens Russ en mogen dan drinken. Met een groep kopen ze gigantische bussen met geluidsapparatuur en lichten. De kosten hiervan liggen tussen €1.500 en €4.500 per persoon. Vervolgens reizen ze ’s nachts het land af met keiharde muziek en veel alcohol, terwijl ze de volgende dag gewoon weer naar school moeten. Bovendien vinden de eindexamens plaats aan het einde van Russ.

Wat misschien nog wel verontrustender is dan het alcoholgebruik, is het gemak waarop de jongeren met elkaar ‘het bos in gaan’. Veel meisjes laten zich overhalen zich te laten ontmaagden door een jongen die ze daarna misschien nooit meer zullen zien. De jongeren bedenken absurde opdrachten voor elkaar zoals het seks hebben met zoveel mogelijk mensen binnen de drie weken. De overheid heeft geprobeerd iets aan het gedrag van de jeugd te doen door de eindexamens te vervroegen, maar dit leverde alleen maar slechtere resultaten op. Tot nu toe blijven de feesten zo belangrijk voor de Noren dat ze hier alles voor over hebben. Het zal ongetwijfeld heel wat ongewenste zwangerschappen opleveren.

Bronnen:
Hockleys

Foto credits:
Pbase

Share This

About the author