Mannen zijn ook onzeker in bed

Mannen zijn ook onzeker in bed

Denk je dat alleen vrouwen onzeker zijn in bed? Think again! Mannen hebben net zo goed hun onzekerheden. Zonde, want dat kan grote gevolgen hebben voor de intimiteit in jullie relatie. Werk daarom samen aan dat negatieve zelfbeeld.

We focussen ons vaak op de onzekerheid van vrouwen, maar veel mannen hebben er net zo goed last van. Ook zij worden dagelijks geconfronteerd met ontblote, afgetrainde bovenlichamen van hun concurrenten waar wij vrouwen spontaan van beginnen te kwijlen. Ze gaan zichzelf met deze ‘perfecte’ mannen vergelijken en kunnen daarom onzeker worden over hun eigen lichaam.

Jammer, want dat is natuurlijk nergens voor nodig. Niets is zo sexy als een zelfverzekerde man in bed. Laat die lieverd van je dan ook weten dat hij er mag wezen. Geef hem regelmatig een complimentje, maar wel alleen als het oprecht is. Als je gaat overdrijven, voelt hij dat vanzelf en zal hij zich alleen nog ellendiger voelen.

Verder kun je hem natuurlijk een beetje helpen. Zet niet de felle lichten in de slaapkamer aan, maar ga voor een paar romantische kaarsjes. Forceren heeft geen zin, je wilt geen gestreste man in bed. Bouw het rustig op, dan gaat hij vanzelf beter in zijn vel zitten.

Fotocredits:
Vrouw Online

Share This

About the author