Mannen, we willen macho en begripvol

Mannen, we willen macho en begripvol

Eerst wilden we vooral een macho man, toen gingen we toch liever voor de zachtaardige vent. Maar eigenlijk willen we het gewoon allebei. Want de ideale man is aan de ene kant stoer, maar aan de andere kant ook begripvol. 

Een echte man naast je is toch altijd fijn. Een vriend die je kan helpen met alle zware klusjes, waar je je veilig bij voelt en die je warm houdt. Alleen ander macho gedrag? Daar zitten we niet op te wachten! Mannen moeten verder namelijk lief en begripvol zijn. Slechts één procent van de vrouwen vindt de echte alfamannetjes aantrekkelijk.

Meer dan de helft van de vrouwen gaat voor een stoere man die begripvol en lief is, zo blijkt uit een onderzoek van datingsite Parship. Te lief vinden we net als te stoer helemaal niks. Slechts zes procent van de vrouwen ziet haar man het liefst zo. De rest zit niet te wachten op iemand die altijd maar alles doet wat ze wil.

En hoe zit het dan met de traditionele rolverdeling? Die lijkt niet heel populair meer te zijn. Toch is het de jongere generatie waarvan bijna een kwart het idee toch wel prettig vindt.

Fotocredits:
Women Online

Share This

About the author