Mannen met XL condooms: Grote piemel of groot ego?

Mannen met XL condooms: Grote piemel of groot ego?

De verkoop van XL condooms is de afgelopen jaren flink gestegen. Volgens Condoomfabriek.nl zijn de bestellingen van deze condooms de afgelopen vijf jaar met zo´n 85 procent toegenomen. Maar betekent dat dan dat mannen een grotere penis hebben gekregen, of is hun ego gewoon toegenomen?

Helaas dames, het lijkt er op dat het laatste waar is. Mannen zijn niet groter geschapen dan voorheen, maar hun ego is wel in omvang toegenomen. XL condooms zijn vaak een paar millimeter groter en passen dus ook best om een normale penis. Door het gebruik van deze condooms voelen mannen zich zelfverzekerder.

Toch wil het niet zeggen dat je de goede maat te pakken hebt als het condoom past. XL condooms zitten namelijk net wat losser als je ook een gewone condoom past en dit maakt het wat minder veilig. Op deze manier kan het condoom namelijk sneller afglijden of scheuren en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het is dus belangrijk om als man goed te weten welke condooms je nodig hebt. Mysize is een Duits merk dat gespecialiseerd is in grote maten condooms. Zij hebben een handig meetinstrument om precies te kunnen meten welke maat je nodig hebt. Want hoe groot het condoom ook is dat je koopt, je penis zal er uiteindelijk echt niet door groeien!

Fotocredits:
WTF

Share This

About the author