Mannen met baarden kunnen we gewoon blijven zoenen

Mannen met baarden kunnen we gewoon blijven zoenen

Uit onderzoek van een microbioloog uit New Mexico blijkt dat mannen met baarden niet al te hygiënisch zijn. Hun baard zou zelfs net zoveel bacteriën bevatten als een wc-bril. Bah! Kunnen we ze nu wel blijven zoenen of is het beter van niet? 

Amerika stond op z´n kop na de uitslag van dit onderzoek. Want die sexy mannen met baarden, die kon je maar beter niet meer zoenen. Door etensrestjes komen er heel wat meer bacteriën in een baard terecht dan op een gladgeschoren mannen kin. De microbioloog concludeerde dat een baard te vergelijken is met de hoeveelheid bacteriën op een wc-bril. Getver!

Het idee is dan ook gewoon ronduit smerig dat je daar mee staat te zoenen. Toch moeten we ons niet zo druk maken volgens een Groningse microbioloog. Op ieder gezicht zitten bacteriën en mannen met baarden hebben er wat meer, maar dat is verder niet schadelijk. Je kunt mannen met baarden dan ook gewoon blijven zoenen. Tenslotte gebruik je je smartphone ook dagelijks, en daar zitten pas veel bacteriën op!

Fotocredits:
NSMBL

Share This

About the author