Mannen, deze profielfoto´s willen we niet zien!

Mannen, deze profielfoto´s willen we niet zien!

Vrouwen kunnen soms uren online doorbrengen om al zijn foto´s te checken. Op Facebook, Tinder of datingssites; we vinden het heerlijk om ongegeneerd mannen te bekijken. Maar sommige profielfoto´s komen we liever niet tegen. 

De vriendenfoto

Het is natuurlijk heel leuk dat hij veel vrienden heeft en een bruisend sociaal leven, maar aan een vriendenfoto zitten ook nadelen verbonden. Ten eerste weet je nooit precies wie hij nou is en ten tweede moet je je meteen afvragen hoe belangrijk jij voor hem gaat worden. Natuurlijk, hij mag best wat met zijn vrienden doen, maar het is ook fijn als hij zo nu en dan tijd heeft voor jou.

Baby

Ja, het kan heel sexy zijn; een man met een baby in zijn armen. En het kan natuurlijk ook best zijn dat hij – heel schattig – dolgelukkig is met zijn kleine nichtje. Alleen zodra je een jongen met een baby op de foto ziet staan, slaan meteen de twijfels toe. Want van wie is dat kind? Toch niet van hemzelf?

Spieren

Sommige mannen zijn oh zo trots op de spierbundels die ze in de sportschool bij elkaar hebben getraind. Dat wil echter niet zeggen dat ze ze vervolgens overal mogen showen. Bewaar alle fijne verrassingen liever tot het moment dat je uit de kleren gaat voor je vriendin. Zo blijft er tenminste nog wat te raden over en kom je wat minder opschepperig over.

Andere meiden

Met een ander meisje op de foto staan is natuurlijk ook not done, ook al is het z´n zus. Want het zijn een aantal zeer stressvolle minuten voor we daar achter komen. Hij zou toch geen ander hebben?

Fotocredits:
Marketingmed

Share This

About the author