Maak je ex jaloers, huur een virtuele nieuwe liefde

Maak je ex jaloers, huur een virtuele nieuwe liefde

Je relatie met je ex is al een tijdje beëindigd, maar je wilt hem nog steeds terug. Of je wilt die hufter gewoon eens even goed duidelijk maken dat je echt wel zonder hem kunt. Wat je dan doet? Een rebound-man huren!

Een Engels bedrijf biedt voor zo’n driehonderd pond een Rent-a-Rebound pakket aan waarbij je Facebookpagina en Twitter worden opgevrolijkt met berichtjes van een fantastische jongen die al zijn aandacht richt op jou. Je wraak is zoet wanneer je ex vol jaloezie kijkt naar alle (gefotoshopte) foto’s van jou en je nieuwe crush in dat ene dure restaurant waar nauwelijks tafeltjes te krijgen zijn of wanneer hij zijn liefdesverklaringen aan jou op je Facebookpagina leest.

rebound2

Je Rebound-man kan echt de jongen van je dromen worden. Een architect, model of astronaut? Het kan allemaal! Jouw nieuwe liefde is namelijk een compositie van de computer en dus kan hij helemaal naar jouw wensen worden gemaakt.

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om je ex zo jaloers te krijgen dat hij dolgraag bij je terug komt. Of wanneer je hem niet meer terug wilt, maar wel wraak wilt nemen, dat hij zich ontzettend ongelukkig voelt bij het zien van jouw (helaas alleen virtuele) geluk. Of het echt zal werken? Tja…

 

Share This

About the author