Maak een einde aan de elektronica in bed!

Maak een einde aan de elektronica in bed!

In bijna elke slaapkamer gebeurt het wel; het gebruik van elektronica. De smartphone checken voor je gaat slapen of zodra je opstaat, tv kijken in bed en nog even snel op de tablet je mails lezen. Dit heeft helaas geen positieve gevolgen voor je relatie. 

Je kunt je misschien wel voorstellen dat het niet zo goed is voor je seksleven om constant met elektronica bezig te zijn. Veel stellen kijken liever nog wat langer tv dan dat ze de liefde bedrijven. Of ze zijn zoveel met hun telefoon bezig dat ze nauwelijks door hebben dat ze samen in bed liggen. Jammer, want seks is nou juist zo goed voor je! Het biedt (in tegenstelling tot al die elektronica) de benodigde ontspanning.

Bovendien slaap je ook heel wat slechter als je een paar minuten voor je naar bed gaat nog op zo´n blauw scherm hebt zitten turen. En slechter slapen zorgt vanzelf voor een minder goed humeur en weinig zin in seks.

Kies er in plaats daarvan eens voor om de telefoons uit te schakelen, de tv de slaapkamer uit te zetten en ook alle andere apparatuur aan de kant te doen. De lichten kunnen uit, de kaarsen aan en dan hebben jullie eindelijk eens alle tijd om van elkaar te genieten. Echt van elkaar dus, en niet van die driehonderd ´vrienden´ op Facebook. Het zal je relatie goed doen!

Fotocredits:
Recombu

Share This

About the author