Liefdesverdriet? Zo ga je er mee om!

Liefdesverdriet? Zo ga je er mee om!

Wanneer hij zegt dat hij niet meer met je verder wilt, stort de wereld voor je gevoel in. Je kunt je geen leven zonder hem voorstellen en weet niet wat je nu nog moet. Natuurlijk mag je even liefdesverdriet hebben, maar uiteindelijk moet je ook weer door met je leven. Dus gun jezelf rust, een doos met tissues en bergen chocola, dan kun je daarna door met de volgende stappen. 

Geen telefoon meer

Zit je de hele dag op het schermpje van je smartphone te staren omdat je ziet dat hij online is op WhatsApp en hoopt dat hij zich toch nog bedenkt. Helaas, maar dat gaat echt niet gebeuren. Dus gooi die smartphone liever in de hoek van de kamer en zorg voor wat afleiding. Ga wat gezelligs doen met vriendinnen en blijf niet op hem wachten, hij is het niet waard.

Tijd voor jezelf

Na die relatie is het ook wel eens lekker om wat tijd voor jezelf te hebben. Verwen jezelf en zorg dat je je weer helemaal vrouwelijk voelt. Ga dus naar de kapper, laat je uitgebreid masseren en trakteer jezelf op nieuwe kleren.

Flirten

Nee, je wilt nu echt even geen mannen meer in je leven en je kunt je niet voorstellen dat je ooit weer een andere vriend zult hebben, maar toch is het goed om te blijven flirten. Zo voel je je aantrekkelijk en laat je zien dat jij degene bent die de touwtjes in handen heeft. Overigens is het niet de bedoeling dat je flirt om je ex iets te bewijzen, daar los je niets mee op. Doe het omdat je er zelf beter van wordt. Het is tenslotte altijd fijn om wat extra aandacht van een paar mooie mannen te krijgen. Geen behoefte aan omdat je nog steeds veel liefdesverdriet hebt? Dan kan het natuurlijk ook nog even wachten.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author