Let’s talk about… met Nicolette Kluijver

Let’s talk about… met Nicolette Kluijver

Volgende week komt het boek Let’s talk about… seks, schaamhaar, scharrels en meer uit van Nicolette Kluijver. De beeldschone BNN presentatrice schrijft in dit boek over haar seksuele ervaringen. Hier alvast een voorproefje op dit openhartige en taboedoorbrekende boek.  

Van het BNN-programma Spuiten en Slikken zijn we al gewend dat Nicolette Kluijver bepaald geen moeite heeft met het onderwerp seks. Ook heeft ze haar prachtige lichaam al eens geshowd voor de Playboy en weet Nicolette alles over schaamhaar en tongtechnieken. Maar in het boek worden niet alleen haar eigen ervaringen beschreven. Seksuologe Let's talk about3Minke de Boer vult de avonturen van Nicolette aan met interessante weetjes en feitjes.

Een jaar geleden is de wilde presentatrice een stuk rustiger geworden na de bevalling van haar dochtertje Isabella Floortje. Wel was ze bang dat het haar seksleven zou beïnvloeden, maar dat bleek gelukkig mee te vallen. In Let’s talk about… beschrijft Nicolette ook haar seksleven tijdens de zwangerschap. ‘’Achteraf probeer ik me niet te schamen over het feit dat ik met een voetbal in mijn maag hem liep te versieren, complimentjes gaf en dat ik als een wilde tijger over hem heen kroop. Maar laten we eerlijk zijn, zwangere vrouwen zijn niet opwindend. En hij wilde waarschijnlijk ook niet, maar durfde de door hormonen gestuurde liefde niet van zijn schoot te werpen.’’

Let’s talk about… seks, schaamhaar, scharrels en meer lijkt een goudeerlijk en interessant boek te zijn van een heerlijk nuchtere Hollandse dame. Ook zo benieuwd naar het schrijftalent van Nicolette Kluijver? Vanaf 21 oktober is het boek verkrijgbaar.

Fotocredits:
Keffen Design Publishing
Jan Vis

Share This

About the author