Leren beffen met een app

Leren beffen met een app

Is jouw vriend goed met zijn tong tussen jouw benen? Of kan hij nog wel een lesje gebruiken? In dat laatste geval kun je misschien de app Lick This voor hem downloaden. Zo kan hij leren beffen! 

Beffen

Beffen is zo makkelijk nog niet. Heel wat mannen zijn er dan ook lang niet zo goed in als ze ons soms willen laten geloven. Maar toch is het juist heel belangrijk. Want er zijn veel vrouwen die alleen op deze manier tot een orgasme kunnen komen. Bovendien is orale seks heel goed te gebruiken als uitgebreid voorstel. Het geeft een echte boost aan jullie seksleven.

Lick This

Maar wat als je vriend er niet zo goed in is? Met de app Lick This kan hij oefenen. Aan de hand van drie verschillende oefeningen leert hij hoe hij zijn tong moet bewegen om jou tot een hoogtepunt te kunnen laten komen. Dit alles oefent hij, jawel, op het scherm van zijn smartphone.

Aanwijzingen geven

Een beetje gek is het misschien wel, maar oefening kan echt geen kwaad. Mannen kunnen hun tong zelfs trainen om het langer vol te kunnen houden daar beneden. Maar het aller belangrijkste is dat jij hem de juiste aanwijzingen geeft. Tenslotte is iedere vrouw anders en vinden we echt niet allemaal hetzelfde lekker. Geef hem vooral veel positieve feedback. Vertel hem wat je lekker vindt, en hij zal het vanzelf vaker gaan doen. Mannen houden niet van commentaar, dus wees voorzichtig met hem vertellen wat hij niet goed doet. Meestal zal hij er vanzelf mee stoppen wanneer hij merkt dat jij ergens wat minder opgewonden van wordt. Orgasmes faken lost echt niets op. Hierdoor zal hij het nooit leren en komt er geen verbetering in zijn orale skills. Goede seks komt vanuit jullie samen, ook jij hebt er een aandeel in.

Fotocredits:
Lick This

Share This

About the author