Lauren Verster maakt een pornafilm

Lauren Verster maakt een pornafilm

Presentatrice Lauren Verster heeft nu wel iets heel bijzonders gedaan voor haar nieuwe programma Lauren! waarin ze een bezoekje brengt aan bijzondere, voor haar onbekende werelden. Ze heeft haar eigen pornafilm geregistreerd. Volgende week gaat hij in première. 

Lauren maakt van alles mee in haar eigen programma. Zo heeft ze het onder andere over airsoft (een veldslagsimulatiesport), pokeren, de sterkste man van Nederland en dus vrouwvriendelijke porno. In het programma maakt ze dan ook haar eigen pornafilm.

De locatie waar deze film is gemaakt, is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Bij gebrek aan een andere locatie koos Lauren er namelijk voor om bij haar thuis te filmen. Vriend Jort Kelder vond het allemaal prima, zo lang het maar niet op de bank of het bed was en ze alles op zouden ruimen.

Volgende week vrijdag 28 november gaat de pornafilm van Lauren Verster in première tijdens de Dusk! Porna Awards 2014. Op dit evenement worden de prijzen uitgereikt voor de beste erotische films die speciaal voor vrouwen zijn gemaakt. Bovendien zijn er verschillende optredens en zorgt Christine Le Duc voor goodiebags.

Fotocredits:
AVRO

Share This

About the author