Kun je trainen voor een beter orgasme?

Kun je trainen voor een beter orgasme?

Hoe tevreden ben jij over je orgasmes? Zijn ze net zo mind blowing als je maar zou willen, of kan het wel wat beter? Dan is het trainen van je vagina voor een nog fijner hoogtepunt misschien iets voor jou! 

Uit een onderzoek van een Amerikaanse seksspeeltjesfabrikant blijkt dat driekwart van de vrouwen een orgasme heeft dat zes seconden of korter duurt. Elf procent van de vrouwen uit dit onderzoek heeft nog nooit iets ervaren wat ze als een climax zouden omschrijven en slechts vier procent van de vrouwen zegt dat ze volledig tevreden zijn over hun orgasmes.

Teleurstellende resultaten waar wat mee moet gebeuren, zo dacht deze fabrikant. En daarom werd de Luna Smart Bead ontworpen, een soort personal trainer down there. Het idee is dat eerst je orgasm potential gemeten wordt (wat dat dan ook moge betekenen) en je vervolgens je spieren kunt trainen.

Hiermee moet de kans op fijnere orgasmes verhogen. Nee, je hebt inderdaad geen garantie op een waanzinnige climax, want dat hangt met nog meer dingen samen. Zo spelen bijvoorbeeld ook reflexen, hormonen en emoties een rol. Toch kan het zijn dat dit speciale apparaatje jouw orgasmes gaan veranderen. We zijn benieuwd of het werkt!

Fotocredits:
The Scarlet Orchid

Share This

About the author