Kleine verrassingen voor jouw vriend

Kleine verrassingen voor jouw vriend

Jouw vriend is de liefste, leukste en knapste van de hele wereld en je bent maar wat blij met hem. Dan is het natuurlijk wel zo leuk om hem dat zo nu en dan te laten merken. Dat kan al met een heel klein gebaar. 

Briefje

Schrijf je vriend een klein briefje en leg dit op zijn kussen, in zijn broodtrommeltje, op de ontbijttafel of een andere plek waar hij het als verrassing kan vinden. Er hoeft niet veel op te staan, een simpele ´ik hou van je´ is al voldoende.

Foto

Of stuur hem een spannende foto via de app. Heb je een nieuw setje aan, dan kun je bijvoorbeeld een sexy foto maken zodat hij net een heel klein beetje kan zien. Wat zal hij zin hebben om naar huis te gaan!

Eten 

Mannen houden van lekker eten. Dus kook zijn favoriete maaltijd of haal wat lekkers voor hem in huis. Het zal hem goed doen als je iets koopt waarvan je weet dat hij het écht heel lekker vindt. Zo laat je zien dat je hem goed kent.

Zeg het hem

En tenslotte: zeg het hem gewoon. Hij zal het fijn vinden om van je te horen dat je van hem houdt en ontzettend blij met hem bent. Complimentjes doen ook altijd veel goed.

Fotocredits:
Bellesqa

Share This

About the author