Klein geschapen mannen maken het gemis ruimschoots goed

Klein geschapen mannen maken het gemis ruimschoots goed

De vraag does size matter? hebben we al vaak gesteld en ook hebben we al vaker geconcludeerd dat het vooral een persoonlijke voorkeur is. Het kan zeker heel fijn zijn als je man klein geschapen is, als hij dat tenminste op een andere manier compenseert! 

Mannen zijn altijd bezig met de grootte van hun penis. Al op jonge leeftijd meten ze hem en vergelijken ze de lengte met gemiddeldes die ze op internet vinden of om zich heen horen. Hier komt vaak heel wat onzekerheid bij kijken, vooral bij mannen die het idee hebben dat ze klein geschapen zijn.

Dit heeft echter ook een groot voordeel. Deze mannen zijn zich vaak heel bewust van hun gebrek en proberen dit op een andere manier te compenseren. Terwijl sommige mannen met een grote penis nog wel eens het idee kunnen hebben dat ze per definitie goed zijn in bed, doen mannen met een kleine penis er alles aan om hun vrouw op een andere manier te plezieren. Het komt dan ook regelmatig voor dat mannen met een kleine penis een stuk beter in bed zijn dan groter geschapen mannen!

Fotocredits:
Gezondheidsnet

Share This

About the author