Klaarkomen voor je gezondheid

Klaarkomen voor je gezondheid

Dat klaarkomen ontzettend lekker is, begrijpen we allemaal wel. Maar daarnaast is het ook nog eens heel goed voor je gezondheid. Regelmatig klaarkomen kan veel gezondheidsproblemen voorkomen. An orgasm a day keeps the doctor away.

Allereerst is het heel gezond om je vrouwelijke delen zo nu en dan te stimuleren en goed doorbloed te houden. Hierdoor blijf je soepel en fris van onder. Sommige vrouwen gebruiken de hoofdpijnsmoes als ze even geen zin hebben in seks, maar wanneer je hoofdpijn hebt is een orgasme juist goed. Het werkt namelijk pijnstillend en heeft ongeveer hetzelfde effect als twee paracetamol. Seks en klaarkomen werkt stressverlagend en hierdoor verlaagt je bloeddruk. Wel zo fijn, want dit is goed voor je hart. Nog even een fijne vrijpartij voor het slapengaan? Bij een orgasme komt endorfine vrij wat een kalmerend effect heeft en zorgt voor een geluksgevoel. Wedden dat jij heerlijk kunt slapen?

Natuurlijk wil dit niet zeggen dat je meteen iedere dag moet klaarkomen om zo gezond mogelijk te worden, maar een of twee orgasmes per week zullen je goed doen. Dus trek je lover mee het bed in of sla de hand aan jezelf!

Bronnen:
Vrouw Online

Fotocredits:
Empower Network

Share This

About the author