Joggingsbroeken killing voor je relatie?

Joggingsbroeken killing voor je relatie?

De bloedmooie Eva Mendes, partner van Ryan Gosling, beweert dat haar relatie gered is doordat ze nooit een joggingbroek draagt. Aan de andere kant krijgen we ook vaak zat te horen dat mannen ons juist het liefst zoveel mogelijk onszelf zien zijn. Is een joggingbroek dan echt killing voor je relatie?

Eva Mendes is bevallen van een dochtertje, maar ziet er nog steeds prachtig uit. Zelfs thuis komt ze nooit in de verleiding om eens lekker een joggingbroek aan te trekken, want dat wil ze Ryan niet aandoen. Dit zou volgens haar hét recept zijn voor een goede relatie.

Toch geven ook heel wat mannen aan dat ze ons juist zo graag als onszelf zien. Lekker zonder make-up en zo nu en dan met een joggingbroek aan dus. Zeker in het weekend moet dat toch ook zo nu en dan kunnen?

Natuurlijk is er wel een groot verschil tussen een joggingbroek aan op de bank na een zware werkdag, of een joggingbroek waar je de hele dag in doorbrengt. Zo lang je ervoor zorgt dat het niet te veel een gewoonte gaat worden, kan het best. Wil je er stijlvol maar toch comfortabel bij zitten? Trek dan een legging aan met een jurkje. En natuurlijk moet je jezelf wel goed blijven verzorgen. Dat verwacht je toch ook van hem?

 

Share This

About the author