Je vriend ten huwelijk vragen?

Je vriend ten huwelijk vragen?

Wacht jij al jaren tot je vriend nou eindelijk eens voor jou op zijn knieën gaat? Waarom stel je hem zelf niet de grote vraag? Het idee dat de man het aanzoek perse moet doen, is natuurlijk hopeloos ouderwets. 

Wist je dat het vroeger zo was dat vrouwen hun man wel ten huwelijk mochten vragen, maar dan alleen op een schrikkeldag? Je kunt even een paar maanden wachten, want op 29 februari 2016 is het weer zo ver. Maar natuurlijk kun je ook gewoon wat minder ouderwets zijn en je vriend ten huwelijk vragen op een moment dat jij dat passend vindt.

Eigenlijk gaat het ten huwelijk vragen van een man net zoals het bij een vrouw gaat. Je kunt een mooie ring voor hem uitzoeken. Verlovingsringen voor mannen worden steeds populairder en zijn daarom ook goed verkrijgbaar. Doe je het liever zonder ring? Dat kan natuurlijk ook! Voor het aanzoek geldt: het kan zo traditioneel en origineel als je het zelf wilt. Vraag je hem het liefst ten huwelijk tijdens een romantisch ontbijtje op bed? Dat kan! Maar als je het groots aan wilt pakken met een ballonvlucht of een ritje in een ferrari, dan is dat natuurlijk ook prima.

Wil je nog wat ideeën op doen voor een origineel aanzoek? Kijk dan eens op Bruiloftinspiratie.nl .

Fotocredits:
Etsy

Share This

About the author