Je redder in nood bij een vreselijke date

Je redder in nood bij een vreselijke date

Na heel wat romantische gesprekken via WhatsApp, blijkt je Tinderdate in het echt een ware teleurstelling te zijn. Wat je dan doet? De Guardian Angel biedt een perfect excuus om snel een einde te maken aan deze rampzalige date.

Bij binnenkomst merk je al dat jouw mister right toch meer een mister wrong blijkt te zijn. Op zijn Facebookprofiel heeft hij blijkbaar alleen de meest voordelige foto’s van zichzelf geplaatst en je kon ook moeilijk aan hem zien dat hij een misselijkmakende lucht om zich heen heeft. Als klap op de vuurpijl blijkt hij ook nog eens een obsessie te hebben voor postzegels (seriously?) en raakt hij maar niet uitgepraat over zichzelf. Je wilt weg. Nu. Maar hoe maak je vroegtijdig een einde aan je date?

Guardian AngelGuardian Angel is onze redder in nood. Toegegeven, het excuus van een vriendin die belt om te zeggen dat er iets ergs is gebeurd en je direct moet komen, is al zo oud als het mobieltje, maar het excuus wordt met deze gadget in een nieuw jasje gestoken.

Het idee is simpel; je draagt een armbandje en op het moment dat je deze armband indrukt, wordt er naar jouw telefoon gebeld. Je kunt dan opnemen en doen alsof iemand aan de andere kant van de telefoon je vraagt om meteen te komen. Waarom dit zoveel handiger is dan de ouderwetse manier? Je hoeft niet eerst een vriendin in te seinen dat ze je moet bellen. Bovendien hoef je je telefoon zelf niet aan te raken voor je gebeld wordt, wat het allemaal een stuk geloofwaardiger maakt.

De Guardian Angel heeft echter nog meer te bieden dan deze belservice. Als je echt in een onveilige situatie terecht komt, kun je door middel van het indrukken van het knopje gedurende drie seconden een SOS bericht sturen naar iemand die jij als contactpersoon hebt opgegeven. Denk bijvoorbeeld aan je ouders of beste vriendin. Naast een tekstberichtje stuurt het sieraad jouw locatie via Google Maps.

Een mooi stukje techniek dus, deze armband. Bovendien draag je meteen een stijlvol sieraad. Ben je niet zo van de armbanden? Het is ook mogelijk om de Guardian Angel als ketting te dragen. Deze gadget kost €85,-

Share This

About the author