Je orgasme faken

Je orgasme faken

Soms wil het gewoon niet helemaal lukken en maak je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk een einde aan de seks. Hoe? Nou gewoon, een orgasme faken. Best veel vrouwen schijnen dit zo nu en dan te doen, maar is het ook een goede oplossing?

Voor sommige vrouwen is het helemaal niet nodig om altijd klaar te komen tijdens de seks. Toch is het niet heel gek dat vrouwen wel eens een orgasme faken. Uit Cosmo’s Grote Mannen Enquête blijkt dat 73% van de single mannen en 56% van de mannen met een relatie vindt dat hij heeft gefaald als een vrouw niet klaarkomt. Maar faken valt al helemaal niet in goede aarde. Als hij daar achterkomt, voelt hij zich beetgenomen en bovendien hebben wij er zelf ook geen plezier aan, aldus de mannen.

Uit onderzoek van Erin Cooper kwam echter dat vrouwen vooraf faken uit eigenbelang. Ze willen bijvoorbeeld dat de vrijpartij zo snel mogelijk afgelopen is of ze zijn bang dat hun lichaam niet zo functioneert als hij zou moeten functioneren. Andere vrouwen worden juist opgewonden van een neporgasme en voelen zich hierdoor vrouwelijk en sexy.

Sommige vrouwen kunnen dus veel plezier beleven aan een nep orgasme en de man ook zolang hij er niet achter komt. Let er wel op dat je geen orgasme gaat faken terwijl je de seks helemaal niet lekker vindt. In dit geval is eerlijkheid het belangrijkst. Anders zul je ook de volgende keer niet tot je hoogtepunt kunnen komen.

Wil je toch echt een keer faken? Houd je ogen dan gesloten, kreun er lekker op los, span je spieren aan en versnel je ademhaling. Ga vooral lekker op in het moment en vergeet hem niet te vertellen hoe fijn je het vond.

Durf je niet zo goed een orgasme te faken of weet je niet hoe je dit moet doen? Meg Ryan is ons grote voorbeeld in de film When Harry Met Sally. Watch and learn!

 

Bronnen:
Scientias
Cosmopolitan oktober 2013

Fotocredits:
Cherry On Top

Share This

About the author