Je break-up laten uitbesteden

Je break-up laten uitbesteden

Vind jij het ook zo lastig om een punt achter je relatie te zetten? In Australië is daar iets op gevonden. Een heuse break-up service die het vuile werk voor je opknapt. Of het de ideale manier is om een relatie uit te maken, daar zijn de meningen over verdeeld. 

Volgens de website van het bedrijf Sorry It´s Over is het al zwaar genoeg om een relatie te beëindigen. Daarom bieden zij aan je hierbij te helpen. Zo kun je bijvoorbeeld voor 5,50 Australische dollars een berichtje naar je soon to be ex laten sturen. Jij geeft zelf een reden op waarom het uit gaat en het bedrijfje maakt hier een verzachtende boodschap van.

Vind je alleen een berichtje wat magertjes? Tegen een beetje extra geld kun je ook laten bellen, of zelfs een persoonlijk gesprek laten regelen. Voel je je een beetje schuldig? Met bloemen of een doos met onder andere wijn en tissues maak je het misschien een beetje minder erg. (Gelukkig) is deze service tot nu toe alleen in Australië beschikbaar. Je kunt hier de site van het bedrijf bekijken.

Share This

About the author