Ja ik wil! Maar dan wel origineel

Ja ik wil! Maar dan wel origineel

Trouwen is weer helemaal hip, maar dan niet op de traditionele manier. We nemen geen genoegen meer met een jawoord voor het altaar van de plaatselijke kerk, een staande receptie en vervolgens een bescheiden feestje waarbij tijdens de hele dag een mooie, maar toch wel een beetje een standaard witte trouwjurk met sluier wordt gedragen. 

Nee, verloofde stellen pakken het tegenwoordig liever anders aan. Trouwen willen we nog steeds, heel graag zelfs, maar dan wel origineel. Een ceremonie op een bijzondere plek zoals het strand, het bos of ver weg in het buitenland, wat leuke verrassingen en veel eigen ideeën gedurende de hele dag, een korte of lange trouwjurk, of gewoon allebei, en een knalfeest als afsluiter, het liefst met een spectaculaire openingsdans.

Aan bruiloften wordt steeds meer tijd besteed en er wordt veel zelf gedaan en bedacht. Creatieve bruidjes en originele bruiden; er wordt alles aan gedaan om het trouwfeest onvergetelijk te maken. Bovendien komen er steeds meer sites en tijdschriften die zich richten op bruiloften. Zo kun je genoeg inspiratie opdoen voor jullie dag. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij The Perfect Wedding.

Fotocredits:
Bruiloft Inspiratie

Share This

About the author